Hoe is het begonnen?

Karin.png

Mijn passie voor sieraden is jaren geleden ontstaan toen ik nog hobbymatig bezig was met het ontwerpen en maken van sieraden. Langzamerhand werden er steeds vaker sieraden verkocht aan familie en vrienden. Dit resulteerde in 2007 in een eerste eigen onderneming, genaamd Fairytales Jewelry.

Aangezien ik het zo leuk vond een eigen onderneming te runnen waarbij ik al mijn creativiteit kwijt kan, wilde ik dit toch nog wat professioneler aan gaan pakken. Ik vind het belangrijk om mensen kwaliteit te bieden en je voor 100% in te zetten voor de dingen die je doet. Of dit nou op het gebied van het ontwikkelen van de website, het geven van een sieradenparty of het maken van sieraden is. Hierdoor kwam ik op het idee een nieuwe start te maken met de onderneming. Ik ben een tijd lang bezig geweest met de voorbereidingen hiervan; een nieuwe website, nieuwe flyers, nieuwe ideeën en natuurlijk nieuwe sieraden. Het resultaat is Katynka Sieraden.

Fun fact 

Al sinds ik klein was, wilde ik in winkels altijd alles voelen, aanraken, vasthouden. Ik kan het nog steeds niet laten, gewoon even kijken hoe iets voelt. En dan het allerliefst dingen met een hoog glim of glitter gehalte :-).